خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا): شاید با توجه به سابقه سالهای طولانی غیبت وزیران جهادکشاورزی در دورههای مختلف برگزاری مهمترین نمایشگاه بینالمللی کشاورزی و صنایع غذایی کشور، حضور غیرمنتظره محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی کشورمان در روز چهارم و پایانی نمایشگاه اگروفود، نهتنها باعث سورپرایز شرکتکنندگان شد، بلکه باعث غافلگیری مجریان نمایشگاه نیز شد که انتظار نداشتند با توجه به حضور مدیرعامل سازمان تعاون روستایی، معاونان بهبود تولیدات گیاهی و دامی؛ وزیر جهادکشاورزی نیز در بیستویکمین اگروفود حضور یابد. کمااینکه همزمان با حضور وزیر، معاونان آب، خاک و صنایع و همچنین اسکندر زند، معاون تحقیقات وزارت جهادکشاورزی نیز وی را همراهی میکردند که نشان از تغییر محسوس رویکرد وزارت جهادکشاورزی به "کشاورزی صنعتی" دارد.
بنا بر این گزارش، بازدید وزیر جهادکشاورزی دست کم از دو منظر قابل تأمل است؛ نخست آنکه حجتی بر خلاف وقت محدود پیشبینیشده که احتمالاً ناشی از پذیرش لزوم این بازدید بهرغم تراکم سایر برنامههای بعد گشتن از مأموریت به اجلاس فرانسه بود؛ بیشتر از وقت معین، برای بازدید از نمایشگاه وقت اختصاص داد و دوم آنکه پس از دیدار از برخی شرکتهای ماشینآلات در سالن 38 به سالن 35 نیز مراجعه کرد تا در جریان برخی از فناوریهای فرآوری محصولات کشاورزی و دستاوردهای محصولات نهایی صنایع غذایی قرار گیرد.
بنا بر این گزارش، پس از بازدید حجتی از برخی غرفهها و پایان بازدید، وی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، پیرامون ارزیابی خود از وضعیت بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی اگروفود، با یادآوری اینکه بهدلیل فرصت کم تعیین شده، موفق نشده است تا از حجم حضور گسترده شرکتهای حاضر در نمایشگاه بازدید کند، گفت: اما آنچه از همین بازدید مختصر گویاست، حضور رو به گسترش ماشینآلات و صنایع غذایی در ایران و دنیا بوده که در نوع خود ستودنی است.
وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه با وجود این ارتقای علمی، اما هنوز جای کار در صنایع غذایی زیاد است، افزود: از آنجا که افزایش کمی و کیفی کارکرد صنعت غذا به محصولات کشاورزی تولیدی کشاورزان ارزش افزوده میدهد؛ لذا توسعه صنایع غذایی باعث اطمینانبخشی به کشاورزان برای تولید محصول با ایمنی خاطر بالا نیز میشود.
حجتی مزایای ایجاد تقاضا از سوی صنایع غذایی برای کشاورزان، توسعه صادرات و کاهش ضایعات را سه پارامتر مهم و اثرگذار ناشی از توسعه صنایع غذایی که به نوعی در عرصه صنایع تبدیلی و تکمیلی غذا تعریف میشوند، برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا با تدابیر اتخاذشده و در دست اقدام از سوی دولت و شرکتهای صنایع غذایی، پیشرفت صنایع غذایی شتاب محسوسی پیدا کند.
بنا بر این گزارش، بازدید وزیر جهادکشاورزی دست کم از دو منظر قابل تأمل است؛ نخست آنکه حجتی بر خلاف وقت محدود پیشبینیشده که احتمالاً ناشی از پذیرش لزوم این بازدید بهرغم تراکم سایر برنامههای بعد گشتن از مأموریت به اجلاس فرانسه بود؛ بیشتر از وقت معین، برای بازدید از نمایشگاه وقت اختصاص داد و دوم آنکه پس از دیدار از برخی شرکتهای ماشینآلات در سالن 38 به سالن 35 نیز مراجعه کرد تا در جریان برخی از فناوریهای فرآوری محصولات کشاورزی و دستاوردهای محصولات نهایی صنایع غذایی قرار گیرد.
بنا بر این گزارش، پس از بازدید حجتی از برخی غرفهها و پایان بازدید، وی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، پیرامون ارزیابی خود از وضعیت بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی اگروفود، با یادآوری اینکه بهدلیل فرصت کم تعیین شده، موفق نشده است تا از حجم حضور گسترده شرکتهای حاضر در نمایشگاه بازدید کند، گفت: اما آنچه از همین بازدید مختصر گویاست، حضور رو به گسترش ماشینآلات و صنایع غذایی در ایران و دنیا بوده که در نوع خود ستودنی است.
وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه با وجود این ارتقای علمی، اما هنوز جای کار در صنایع غذایی زیاد است، افزود: از آنجا که افزایش کمی و کیفی کارکرد صنعت غذا به محصولات کشاورزی تولیدی کشاورزان ارزش افزوده میدهد؛ لذا توسعه صنایع غذایی باعث اطمینانبخشی به کشاورزان برای تولید محصول با ایمنی خاطر بالا نیز میشود.
حجتی مزایای ایجاد تقاضا از سوی صنایع غذایی برای کشاورزان، توسعه صادرات و کاهش ضایعات را سه پارامتر مهم و اثرگذار ناشی از توسعه صنایع غذایی که به نوعی در عرصه صنایع تبدیلی و تکمیلی غذا تعریف میشوند، برشمرد و اظهار امیدواری کرد تا با تدابیر اتخاذشده و در دست اقدام از سوی دولت و شرکتهای صنایع غذایی، پیشرفت صنایع غذایی شتاب محسوسی پیدا کند.
نظر شما